Wil jij een alternatieve kerstboom?

Wil jij deze kerst eens iets anders dan anders? Kies dan voor een alternatieve kerstboom! Hiermee haal je wel de kerstsfeer en veel gezelligheid in huis, maar dan op een originele manier. Dit is ideaal voor degenen die eigenlijk wat zat zijn van de gewone dennenboom of van de kunstkerstboom. Een alternatieve kerstboom geeft ongeveer hetzelfde effect, maar dan op een originele manier. Zo weet je zeker dat je huis er sfeervol uit zal zien en tegelijkertijd dat niemand anders in jouw omgeving dezelfde kerstdecoratie heeft! 

Twee soorten alternatieve kerstboom

Maar nu vraag jij je misschien af waar je nu eigenlijk terecht kunt voor het kopen van een alternatieve kerstboom. In de meeste winkels zul je dit niet zomaar tegenkomen, daar vind je alleen maar de echte kerstbomen of de kunstkerstbomen. Nee, als je een alternatief zoekt, dan moet je elders kijken. Bijvoorbeeld bij Houtenkerstboom.com! Zij verkopen twee verschillende soorten kerstbomen die een goed alternatief zijn, namelijk de Spira en de Yelka. Wat moet jij je hier nu precies bij voorstellen? De Yelka is een houten boom die opgebouwd is uit verschillende latjes rond een staander. Bovenaan zijn de latjes kort, naar onderen worden ze steeds langer. Daardoor heeft deze alternatieve kerstboom het model van een dennenboom. Leuk feitje van de Yelka is dat de latjes niet vastzitten, maar dat je ze kunt draaien. Je kunt de boom dus verschillende vormen geven. Zet je de latjes allemaal onder elkaar, dan heb je een plat model, dat heel weinig ruimte inneemt. Zet je ze kriskras door elkaar, dan creëer je echt een dennenboom effect. En je kunt ze ook als een spiraal laten verlopen. Ieder jaar kun je er dus weer iets heel anders mee creëren: 

  • een platte boom
  • een spiraal
  • een kruis
  • een vorm van een echte dennenboom

Mogelijkheden genoeg dus met deze alternatieve kerstboom!

Spiraal boom

Naast de Yelka biedt Houtenkerstboom.com ook nog de Spira voor wie op zoek is naar een alternatief. Zoals de naam al een beetje aangeeft, is deze alternatieve kerstboom gemaakt in de vorm van een spiraal. Het model is slank en elegant en kan op twee verschillende manieren gebruikt worden. Je kunt de houten spiraal plaatsen op de bijgeleverde staander, om de boom neer te kunnen zetten op de grond. Maar je kunt hem ook ophangen aan het plafond! Het klinkt misschien een beetje vreemd om dit te doen, maar als je een klein huis hebt, is dit een manier om toch je huis in kerstsfeer te kunnen brengen. Voor gewone kerstbomen is in je woning vanwege het ruimtegebrek geen plaats, maar deze alternatieve kerstboom past altijd! De boom ophangen is ook een uitstekend idee als je kleine kinderen hebt of huisdieren. Zo kunnen zij er niet bij komen en weet je zeker dat er niets gesloopt wordt! Je haalt op deze manier dus niet alleen iets origineels in huis, je profiteert ook van andere voordelen! Zowel de Yelka als de Spira zijn bovendien in verschillende formaten verkrijgbaar. Daardoor is er bij Houtenkerstboom.com altijd een alternatieve kerstboom te vinden die helemaal past bij jouw huis!