Waar gebruik je LED opbouwspots?

LED opbouwspots

Iedereen wil graag een prettig leven, verlichting speelt hier een hele grote rol bij. Je kan een ruimte nog zo mooi inrichten, als de verlichting niet adequaat is zal de ruimte niet mooi worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel opties om sfeer te creëren met verlichting. Een van de gemakkelijkste manieren om zelf nieuwe verlichting te plaatsen is met LED opbouwspots.

Deze opbouwspots zijn zeer gemakkelijk te installeren. Door het eenvoudige ontwerp. Waarin je bij bijvoorbeeld inbouwspots eerst een precies gat moet zagen waar de inbouwspots in komen te zitten, moet je bij een opbouwspot slechts een gat boren. Kan dit niet, dan is het zelfs mogelijk een opbouwspot te gebruiken met kabelkappen.

LED opbouwspots zijn dus erg energiezuinig, dit komt omdat ze met een veel lager wattage hebben dan normale lampen. Ondanks dit kunnen ze nog steeds veel licht produceren. Omdat ze gebruik maken van een lager wattage worden deze opbouwspots gekoppeld aan een transformator om de stroom om te zetten.

Ben jij nu ook helemaal enthousiast om jouw volgende project te voorzien van LED lampen en ga je LED opbouwspots kopen? Euroledshop.nl! the place tobe.

Voordelen van LED opbouwspots

LED spots zoals opbouwspots hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van andere soorten verlichting. Door de manier waarop LED lampen werken, zijn ze uiterst efficiënt in het gebruik van stroom. Met een veel lager wattage kunnen zij dezelfde hoeveelheid licht opwekken als andere lampen. Hierdoor bespaar je heel veel geld op jaarbasis aan energiekosten, en je ontziet het milieu een stuk. Daarnaast gaan LED lampen veel langer mee, in vergelijking met andere soorten verlichting gaan LED lampen tot wel 6 keer langer mee: zo’n 40.000 branduren.

Omdat de LED lampen zo’n laag wattage kunnen gebruiken en bijna geen energie verliezen, worden ze ook nauwelijks warm. Hierdoor hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn om LED lampen te gebruiken in de buurt van bosjes of andere brandbare planten.

Ook produceren de opbouwspots een fijne warm-witte kleur. Dit is de perfecte kleur omdat hij neutraal doch warm is. En past dan ook zowel binnen het huis als er buiten. Ben je opzoek naar een heldere witte kleur, dan kan je ook kiezen voor LED panelen of inbouwspots.

 

LED opbouwspots voor buiten

Eén van de mooie aspecten van deze lampen, is dat ze ook buiten gebruikt kunnen worden. Als je een opbouwspot hebt met een IP44 waarde, is deze spatwaterdicht. Hierdoor zijn ze ideaal voor onder een overkapping of aangebouwde tuinhoek.