Tips voor het voorkomen van inbraak

Een aantal tips van slotenmakers in Den Haag om inbraak te voorkomen.

Tip 1: Vervangen van de voordeur door een deur die geen brievenbusopening heeft. Inbrekers kijken vaak door brievenbussen en stoppen er apparaten doorheen, inclusief verlengbare hengels, waarmee ze sleutels kunnen stelen terwijl ze in de gang hangen.

Tip 2: Inbraakalarm laten installeren door een slotenmaker Den Haag. De kosten hiervan hoeven niet hoog te zijn en ze zijn een waardevol afschrikmiddel.

Tip 3: Beveiligingscamera laten installeren. Moderne systemen kunnen relatief goedkoop zijn en zien er een stuk beter uit dan de lelijke eerdere versies. De monitor kan in een garage, een zolderkamer of een kast worden geplaatst en slechts enkele inbrekers willen op het scherm worden vastgelegd. Als het huis doelwit is, kan de politie waardevolle informatie uit de beelden halen.

Tip 4: Sluit de ramen en deuren wanneer je het huis uitgaat. Breng indien nodig beveiligingsvergrendeling aan. Volg deze stappen en de kans is groot dat je nooit voor het dilemma hoeft te staan ​​van wat je moet doen als een inbreker binnenkomt.

Al deze tips zijn haalbaar en betaalbaar vooral als je gebruik maakt van de diensten van een slotenmaker Den Haag. Zo kun je de installatie uitbesteden en ben je er zeker van dat het goed wordt gedaan.