Sta er niet alleen voor met ontruimen

ontruiming

Bij een ontruiming van een woning komt een hoop kijken, je voelt je ook vaak er alleen voor staan. Emotioneel is het zwaar en sta je in de woning weet je vaak niet waar je moet beginnen, het doet pijn om de inboedel in te moeten pakken en misschien wel af te moeten voeren. Kortom het is een zeer tijdrovend en zwaar proces waar je liever niet zelf aan begint. Gelukkig zijn de specialisten van Wovia-ontruiming.nl snel te bereiken om je de helpende hand te bieden, deze specialisten hebben ervaring met het leeghalen van een woning.

ontruiming

De eerste afspraak

Er gaat veel door je hoofd wanneer de eerste afspraak is, daarom nemen we de tijd om het huis door te nemen en overal een bestemming voor te vinden. Voor de daadwerkelijke ontruiming begint heb je de mogelijkheid, om de spullen waar je waarde aan hecht uit de woning te halen. Pas daarna beginnen we op de afgesproken datum aan het leeghalen van de woning, heb je iets waardevols over het hoofd gezien, brengen we dit natuurlijk netjes naar je toe. Alles wordt op een professionele manier ingepakt in stevige dozen.

Bestemming voor interieur

Weet je al waar het interieur naartoe gaat na het inpakken, dan wordt ervoor gezorgd dat de spullen netjes worden afgeleverd. Heb je nog geen bestemming, dan kan er in overleg met Wovia-ontruiming.nl een bestemming worden gezocht. Je kunt de spullen laten veilen bij een veilinghuis, maar geven aan een goed doel is ook een mogelijkheid. Waar de spullen ook naartoe moeten, alles wordt netjes in overleg gedaan met de opdrachtgever.