Spring er lekker op los

Trampolines

Of je nu een geoefende sporter bent of je vind het leuk om even lekker te springen, trampolines zijn voor iedereen bedoeld. In de winter lekker warm binnen bij de kachel, in de zomer zet je de trampoline buiten neer en geniet je ook nog eens van de zon. Mooier kan het niet worden, wel beter met het uitgebreide assortiment waarmee jij de sterren van de hemel springt of misschien wel er naartoe. In de webshop van 12springtrampolines.nl vind je voor iedereen een geschikt model. 

Trampolines

Verschillende series

Er zijn zowel voor de geoefende sporters of professionals, als voor de hobby springers verschillende series. Natuurlijk hebben deze trampolines ook andere eigenschappen, de meeste trampolines voor gebruik thuis zijn voorzien van een veiligheidsnet erom heen. Vooral voor kinderen is dit een veilig idee, op deze manier kunnen zijn zich compleet uitleven zonder buiten de trampoline te vallen. De modellen die je in de tuin kunt zetten, kun je zowel op de grond als in de grond plaatsen.

Ideaal voor in de tuin

Trampolines hoeven niet direct het beeld en uiterlijk van je tuin te verstoren, bij 12springtrampolines.nl vind je verschillende modellen die je in kunt graven. Je hebt zo geen trampoline in de tuin die boven de grond uitsteekt, ideaal wanneer je een mooie moderne tuin hebt en deze strak wilt houden. Over de kwaliteit hoef je niet te twijfelen, door de selectie van series heb je altijd een model die geschikt is voor jou gebruik. Zowel veren als elastieken worden gebruikt bij een trampoline, afhankelijk van je behoefte kun je daaruit een keus maken.