Raamfolie bestellen met huisnummer

raamfolie bestellen

Wanneer je binnenkomt in je eigen huis zie je vaak dat er ook een een groot raam naast de deur zit. Hier komt dan natuurlijk licht doorheen, maar mensen kunnen er ook makkelijk doorheen kijken. Dit is natuurlijk geen prettig idee. Gelukkig kun je er wel wat aan doen. Zo kun je namelijk raamfolie bestellen met een huisnummer erin. Dit is ideaal. Zo kun je namelijk voorkomen dan mensen naar binnen kijken wanneer ze voor de deur staan, maar je kunt ook meteen duidelijk het huisnummer laten zien. Dat is ook makkelijk voor de postbode namelijk.

Andere gebruiken

Er zijn natuurlijk ook vele andere gebruiken voor de folie. Zo kun je het ook op het werk gebruiken wanneer je met meerdere bedrijven in hetzelfde pand zit. Zo kun je voor op de gang waar dan een raam zit raamfolie bestellen met daarop bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of misschien wel de hele naam van het bedrijf. Wanneer er dan namelijk klanten langskomen kunnen ze ook makkelijk zien waar ze moeten zijn of juist waar ze niet moeten zijn. Je ziet namelijk dat veel bedrijven hier al voor kiezen. Het is niet alleen makkelijk, maar het geeft ook meteen een stukje privacy. Dat is ook erg fijn wanneer je aan het werk bent.

raamfolie bestellen

Zonwering

Je kunt ook raamfolie bestellen met zonwering. Zo heb je meteen twee vliegen in één klap. Je zult er namelijk voor zorgen dat mensen niet meer naar binnen kunnen kijken en dat je dus meer privacy hebt, maar het zal in de zomer ook een stuk minder warm zijn omdat de folie dit zal tegen houden. Dit is een perfect combinatie natuurlijk. Verder zal de folie ook geen warmte vasthouden en kun je het dus gebruiken op alle soorten glas.