Opkopen inboedel was noodzakelijk

logo (1)
Het moment wanneer er iemand komt te overlijden in uw familie heeft u een hoop te regelen. Denk hierbij aan het goed regelen van een uitvaart waar genoeg tijd en energie ingestoken wordt. U wilt er toch immers voor zorgen dat dit in goede banen loopt? Nadat u de uitvaart heeft gehad komt er nog een zorg aan te komen, de woning dient leeg geruimd te worden. Dit is voor vele een heftige tijd om te ondergaan en doen het liever niet. Door in contact te komen met Seniorenhulp wordt dit geheel voor u uit handen gehaald. Hun regelen immers een lege woning en eventueel een opslag in meubels. Opkopen inboedel is een tweede keuze waar u voor kunt kiezen.

Goede zorg tijdens én na het leegruimen

Het moment dat de woning leeg geruimd wordt komt er een hoop op u af. Waar mag dit naartoe? In welke doos kan dit? Hier zit u wellicht niet op te wachten en schakelt de hulp in van een ander. Seniorenhulp kan u hiermee assisteren om alles goed tot zijn recht te brengen. Opkopen inboedel is een keuze welke u kunt ondergaan als u nergens naartoe kan met de meubels en er toch vanaf moet. Door een geschikte opkoper te vinden, welke wordt geregeld door Seniorenhulp zelf, hoeft u geen zorgen te maken dat er meubels achterblijven. 

Samen met Seniorenhulp wordt u nauw betrokken bij het leegruimen van de woning, mits u dit wenst natuurlijk! U kunt er ook voor kiezen om er helemaal niet bij te zijn en dat is voor Seniorenhulp maar al te goed te begrijpen.Galerij8-300x183