Luxe en comfort in de tuin

aluminium tuinoverkapping

Optimaal kunnen genieten van de tuin, iedereen wil dit zomer en winter kunnen doen. Door het plaatsen van een aluminium tuinoverkapping ben je al een heel eind op weg, door de prachtige overkapping ben je beschermd tegen regen. Hierdoor is het mogelijk om bij minder mooi weer toch lekker in de tuin te zitten, en dat buitengevoel te ervaren. Ieder jaargetijde zorgt voor een verandering in de tuin, die je niet wilt missen. De aluminium modellen van Verasol zijn zeer stevig en onderhoudsvrij. 

aluminium tuinoverkapping

Prachtige materialen

Niet voor niets is gekozen voor aluminium, bij een aluminium tuinoverkapping zijn grote overspanningen mogelijk zonder gebruik te maken van extra staanders om de ondersteunen. In tegenstelling tot hout, heeft aluminium ook weinig onderhoud nodig. Een vochtig doekje om het schoon te houden is in de meeste gevallen al voldoende, bij hout ben je verplicht te schilderen of beitsen om het hout te beschermen. Dan hebben we het nog niet gehad over de luxe uitstraling van het materiaal.

Voldoende mogelijkheden

Wanneer je een aluminium tuinoverkapping uit wilt breiden zijn er meer dan voldoende mogelijkheden, het is zelfs mogelijk om er een luxe glazen tuinkamer van te maken. Deze kun je naar wens open en dicht doen met glazen schuifwanden, of een glazen schuifpui, de zijwanden in glas uitgevoerd geeft een gevoel van vrijheid want je kunt altijd van de tuin genieten. Ook voor het dak kun je kiezen tussen polycarbonaat of echt glas, kies voor het model wat het beste bij je woning en tuin past.