Houthandel Haarlem is nou echt voor u

Bij houthandel Haarlem bent u vergoed van het beste soort hout bij uw situatie! Mammoet Tafels staat altijd voor u klaar.

Waarom houthandel Haarlem Mammoet Tafels?

Bij Mammoet Tafels hebben we al vele jaren ervaring. Er zijn erg veel houtsoorten en wij weten elk van deze houtsoorten uit ons hoofd. We weten welke het beste bij welke situatie past en zo kunnen we dus ook onze klanten optimaal helpen met de keuzes die ze maken. De ervaring hebben we, omdat we al jarenlang ons werk doen. We hebben veel meubels gemaakt van veel verschillende soorten hout. Wilt u graag een prachtige houten vloer maken en heeft u daar een kwalitatieve houtsoort voor nodig? Moeten de planken ook op maat worden gesneden? Geen probleem! Wij bij Mammoet Tafels kunnen u hierbij verder helpen. Bezoek onze site voor meer informatie over dit onderwerp. Op de site is ook een inspiratiepagina te vinden met foto’s van veel verschillende meubels.

Contactinformatie

Als u geïnteresseerd bent en/of u heeft vragen dan kunt u contact opnemen met ons door het nummer 06-41113199 te bellen of door een mail te sturen naar info@mammoettafels.nl. Op de site is ook een contactformulier te vinden.