Het gemak van zelfklevende steenstrips

Zelfklevende steenstrips

Het is natuurlijk heel erg mooi wanneer je een muur hebt van natuursteen. Dit is echter vaak heel erg duur en ook nog eens lastig om te plaatsen. Vaak zie je namelijk dat het stuk steen uit één groot stuk bestaat. Dit is erg zwaar en ook nog eens onhandig om te plaatsen. Je kunt tegenwoordig ook steenstrips op hout plaatsen. Dit is erg makkelijk al zal je ook een hoop tijd besparen. Het voordeel is ook meteen dat je dus geen lijm hoeft te gebruiken omdat er al een goede plaklaag op zit. Verder worden de strips ook gemaakt van echt natuursteen. Dit is echter wel een hele dunne laag, maar verder zit er aan de onderzijde ook een laag met glasvezel wat zal zorgen voor de nodig stevigheid. Je wilt natuurlijk ook niet dat het kapot gaat.

Hoe kun je het op maat maken?

De zelfklevende steenstrips zijn natuurlijk niet allemaal op de goede maat. Deze moeten dan nog in verschillende stukken worden verdeeld. Dit kun je gemakkelijk doen met een handige blikschaar bijvoorbeeld. Zo kun je dus gemakkelijk een stuk van de strip knippen en deze dan dus op de muur plakken. Dit is natuurlijk erg fijn en zal je dan dus ook een hoop tijd besparen.

Zelfklevende steenstrips

Waar kun je ze plaatsen?

Je kunt de zelfklevende steenstrips eigenlijk overal in huis gebruiken. Het enige waar je dan rekening mee moet houden is dat ze niet tegen stromend water kunnen. Je kunt ze dus niet onder de douche plaatsen, maar wel in de rest van de badkamer. Zo kun je ze ook plaatsen in de keuken of op de wc. Dit zijn verder ook hele mooi plekken en het zal er dan ook echt luxe uitzien. Het is dus de perfecte oplossing voor in jouw keuken of wc!