Dit wist je misschien nog niet van hygro meters

Hallo en welkom weer op mijn blog. Laatst was ik op zoek naar hygro meters en deze had ik dan gevonden. Omdat de webshop waar ik deze gekocht had mij zo goed bevallen was, wil ik deze graag met jullie delen. Ik heb het over de firma Shop voor Gezondheid, en zij hebben een gelijknamige website: shopvoorgezondheid.nl. Hier kocht ik dus een hygrometer. Gelukkig was deze erg goedkoop en had de bestelling na enkele werkdagen al binnen.

shopvoorgezondheid.nl

Wanneer ik iets online besteld heb en alles verloopt goed, dan ben ik daar erg enthousiast over. Ik ben dan ook iemand die altijd een beoordeling achter laat over websites waar ik geweest ben. Dit om andere te helpen om zo wellicht ook een goede aankoop te doen. Deze firma hoort zeker op het lijstje van goede en betrouwbare websites.

Weten jullie wat een hygrometer is?

hygro metersNu zullen sommige van jullie wel niet weten wat een hygrometer is. Daarom zal ik dit even in het kort uitleggen. Met hygro meters kun je de luchtvochtigheid meten in een huis. De relatieve luchtvochtigheid wordt vervolgens weergeven in een percentage. Wanneer je tussen de 40% en 60% zit, betekend dit dat de lucht gezond en goed is. Wanneer je beneden de 40% zit dan is dit te hoog en andersom is het te laag.

Daarom is het ook steeds belangrijker dat huishoudens dit aanschaffen en op deze manier beter wonen. Je kunt probleem herkennen door middel van een paar dingen, namelijk droge huid of lippen of planten drogen te snel op.

Luchtbevochtiger