Daglichtbuis voor natuurlijk licht

daglichtbuis

Een daglichtbuis is een buis die zorgt voor natuurlijk licht in je huis. Het is een buis die van je zolder de kamer die onder een dak zit naar het dak loopt waardoor er natuurlijk daglicht in je huis komt. Daglicht is voor een mens veel beter dan gemaakt licht. Dit komt omdat de mens gemaakt is om te zien in natuurlijk licht en niet door een sfeerlamp.

Zonlicht

Ook is het zo dat je veel meer licht hebt in je huis dan normaal. Zeker op zolder is dit een hele goede oplossing. Als je geen dakkapel hebt op je zolder is het enige ligt wat daar komt door een lamp. Als je hier een kantoor of slaapkamer gaat maken is dit heel slecht voor je omdat je dan geen idee hebt van tijd. 

Het plaatsen van een daglichtbuis

Een daglichtbuis plaatsen is niet heel lastig. Ze maken een gat in je dak en deze vullen ze op met een daglichtbuis. Dit hebben ze binnen no-time gedaan en ruimen alle viezigheid op. Deze buis is ook volledig waterdicht en geïsoleerd. Je kunt het zien als een soort raam naar boven toe alleen dan een stuk kleiner en voor het licht en niet het uitzicht.

Waterdicht

Lichtkoepel

Als je een kantoor hebt met een plat dak waar je meer daglicht wilt creëren, dan kun je ook heel goed terecht bij Lichtkoepeltje. Ze hebben hier allerlei verschillenden oplossing voor het creëren van daglicht. Voor iedere gelegenheid en dak hebben ze wel een manier om daglicht te creëren voor jou.