Altijd een goede zithouding met relaxfauteuils in Hilversum

Stoel

Voor mijn vader was ik op zoek naar relaxfauteuils in Hilversum. Hij heeft door zijn reuma steeds meer moeite met opstaan vanaf de bank. Bovendien brengt hij door zijn leeftijd steeds meer tijd zitten door. Tv kijken, een puzzel maken, lezen, muziek luisteren of gewoon naar buiten kijken. Het is dus belangrijk dat zijn stoel comfortabel is en dat hij er goed uit kan stappen.

Relaxfauteuils in Hilversum

Relaxfauteuils in Hilversum eenvoudig te bedienen

Relaxfauteuils in Hilversum hebben als kenmerk dat je ze in verschillende standen kunt zetten. Hierdoor heb je altijd een goede zithouding voor datgene wat je doet. Rechtop voor een actieve houding of juist de benen omhoog en rug naar achter als je lekker muziek wilt luisteren. En dat gaat allemaal heel eenvoudig met een druk op de knop. Het bedieningspaneel zit bij de armleuning dus binnen handbereik. Sommige stoelen hebben zelfs een sta-op functie. De stoel wordt dan naar voren gekanteld zodat je makkelijker op kunt staan. Ideaal voor senioren en mensen die wat moeilijker ter been zijn of last hebben van (stijve) gewrichten.

Sta op functie

Verschillende kleuren en designs

In de winkel hebben we een aantal stoelen uitgeprobeerd en mijn vader was erg te spreken over het comfort. Bovendien waren er diverse kleuren en design waaruit je kunt kiezen. Hierdoor kun je voor verschillende stijlen inrichting een passende stoel vinden. Een relaxfauteuil kan dus ook gewoon mooi zijn en geen doorn in het oog. Mijn vader heeft al snel een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod. Hij kan niet wachten tot de stoel geleverd wordt. De levertijden zijn niet zo lang dus we kunnen hem elk moment verwachten. Ik denk dat mijn vader nu nog meer tijd in zijn stoel zal doorbrengen. En misschien ook af en toe een dutje zal doen want ook daarvoor is een relaxfauteuil zeer geschikt.